10 Haziran 2010 Perşembe

Miroslav Stoch --> Fenerbahçe

.
Fenerbahçe resmi sitesinden Miroslav Stoch transferini açıkladı. Krasic gibi isimlere zerre inanmadığım için hayal kırıklığına uğramış durumda değilim ama Stoch’dan beklentilerim de çok büyük değil. Yani en azından bir dünya yıldızı almış gibi havalara girmiş falan değilim. Potansiyeli çok fazla olan bir isim olduğu kesin, burada neler yapabileceğini ise hep birlikte göreceğiz. Normal olarak kendisini sezon içinde fazla izleme şansımız olmadı ama Avrupa Ligi’nde Gökhan Gönül karşısında gösterdiği performans da aklımızda kaldı.

En azından doğru mevkiye bir transfer yapıldı, Andre Santos ile birlikte Fenerbahçe dikkat çekici bir sol kanada sahip oldu. Neticede 20 yaşında, iyi bir sezon geçirmiş ve Dünya Kupası’nda patlama yapması beklenen bir futbolcu alındı. Transfer mantığının bu yönde işlemesi mutluluk verici.

Dünya Kupası’nı izlemek için bir sebebimiz daha oldu. Slovakya ilk maçını 15 Haziran saat 14.30’da Yeni Zelanda ile oynayacak.

Hayırlı olsun..

3 yorum:

aksilaz dedi ki...

kıskandım

Adsız dedi ki...

bende cok fazla beklenti olmamasi gerektigini dusunuyorum su ana kadar basinda sanki david silva sol acik olarak gelmis gibi bir hava var bu adama zaman taniyalim gokhan gonul potansiyelini gecer gibi.

teq1 dedi ki...

formasının arkasında ARKE FLY yazıyo.. Senide uçurur bizide diye umuyorum :)