25 Aralık 2009 Cuma

Kazım & Vatan

Bir seri yumruk ile maç başlar..
.
***
Rakibin açığını iyi değerlendiren hafif bir yumruk..
***
İlk Güçlü Yumruk..

***
Bir yumruk da bel altına..

***
Bitirici Yumruk..

***
Ve Knock-Out..


Kendimi tekrar ediyorum gibi olacak ama Vatan gazetesine kafayı çok takmış durumdayım. Canım isterse de her gün bir haberlerini buraya taşırım. İlk haberi bir kenara koyarsak aralarında çok kısa süre olan bu haberlerin basılı hallerini kullanmayı isterdim ama bulamadım. Bu şekilde ise gereksiz cümleleri ayırabildim. Üzerlerine tıklarsanız okunabilecek kadar büyüyor. Annesinin ağladığı gibi detaylar alt satırlarda var. Arzu eden olursa buradan da Kazım'ın babasının ağladığı görüntülere uğraşabilir.

Kazım'ı hiçbir zaman sevemedim ki zaten Fenerbahçe taraftarları arasında da seveni çok az. O kesinlikle masum değil, mesela Twitter olayı için Kazım'dan başka kimse suçlanamaz ama kişisel hesaplaşmalar uğruna bir milli futbolcunun kariyeriyle bu derece oynamak, şu cümlelerin altına imza atmak büyük utanmazlık ve karaktersizlik. Büyük ihtimalle Kazım'ın Fenerbahçe kariyeri bitti, Milli Takımı da bir daha görebileceğini sanmıyorum.
.
Acaba ağlama haberlerini yazarken bir de şampanya açıp başarılarını kutlamışlar mıdır? Olabilir, hiç şaşırmam. Bu karaktersizlerden her şey beklenir. Ben özellikle Feridun Niğdelioğlu ile bir yerde karşılaşırsam ona saldırmayacağımın ya da en azından suratına tükürmeyeceğimin garantisini veremem. Ve biliyorum ki benim gibi hisseden daha çok insan var..

6 yorum:

Patasana dedi ki...

Kazım 7 bela ise basında kerbela. Bizdeki futbol cehaleti devam ettiği sürece basında bu gücünü böyle rezilce kullanmaya devam edecek...

Twitter tek hatasıydı bence. Başka ülkelerde nasıl olur bilmem ama Türkiye bunu kaldırmaz. Heleki derbi maçta...

Hep duyarız ya bu maç bitti önümüzdekilere bakacağız. Hani nerde? Maç bitmiş adam kafasınız temizlemiş çıkmış eğlenmeye. Maçı biz alsaydık sadece başlık değişirdi. Antremandan önceki gece Kazım Taksimdeydi...

İstediği yerde istediğine kelepçeyi takar. Kimsede gık diyemez. Arkadaş biraz kıskanmış olacak ki konuyu buralara taşımış...

Bu adam ahlaksızın önde gideni. Hayal aleminde yaşıyor. Gökdeniz olayında bir yazısı var mı diye aradım ama bulamadım. Bilen varsa göndersin merak halindeyim...

İyi bile dayanmış bu saate kadar...

Bolat dedi ki...

Vatan Gazetesi spor müdürü Ibrahim Seten'in esi Sanem Altan Aziz Yildirim ile röportaj yapmak ister. Ama Aziz Yildirim randevu vermez bunlara...

O gün bugündür ki Ibrahim Seten, aslinda bir Fenerbahceli olmasina ragmen düsmandir Fenerbahce'ye... Gazetesini de bu yönde kullanir...

peralta dedi ki...

ellerine sağlık... açıkçası kazım ile yollar ayrılıyorsa bundan sonraki kariyeri beni çok ilgilendirmiyor. ne hissederse hissetsin. bu formayı taşımak belli bir ağırlık gerektiriyordu, taşıyamadı.

ama basının tavrına karşı sevmesem de tuttuğum takımın futbolcusunu korumam gerekir. beşiktaş maçından bu yana vatan gazetesi kötü niyetli haberler yapıyor.

beşiktaş maçından sonra spor servisi'nde mehmet demirkol gibi saygı duyduğum bir gazeteci bile hürriyet'i eleştirdi "ortalık yanıyor, fenerbahçe aleyhine tek söz yok" diye. fenerbahçe, basının en çok ekmek yediği camia. tabii ki haber yapılacak, ama bu şekilde değil. tabi hemen yazmak lazım senaryoları, boş duranı Allah sevmez. nitekim dediğin gibi iş ayhan tumani gibi kendi halinde bir adama sataşmaya kadar vardı.

Koray Gök dedi ki...

Taraf tutan medyadan nefret ediyorum, bu gazeteyi alan var bir de.

Unknown dedi ki...

Taraf tutan gazete....

Bu haberlerin hepsi bütün gazetelerden verildi.

Ayrıca son şike skandalı hariç hangi haber yanlış?

Kazım sadece kendini değil Fenerbahçe yönetimini de YALAN söyleyerek kötü duruma düşürmedi mi?

Fotolar çıkınca Aziz Yıldırım ceza vermedi mi bu adama...

@Bolat
Aziz Yıldırım röportaj vermedi diye bu haberlerin çıkmasını düşünmek, Türk insanının komplo teorilerine düşkünlüğü olarakda görülebilir bence.

Tabi bunlar hep BENCE

Arkhe dedi ki...

Nereden biliyorsun doğru olduğunu? Kelepçe takılırken orada mıydın? Soyunma odasında Alex'e küfür ederken sen de mi içerideydin? Taraftar ona utanmıyor musun dediğinde duydun mu? Kazım'ın babası ve nişanlısıyla birlikte maç bittikten sonra ağırlıkla restoran olarak kullanılan 360'a geçmesinin "Takım maç yaparken o eğleniyordu" şeklinde verilmesi normal mi? Hiçbir ispat yokken "Şikenin beyni Kazım" diye başlık atmak ayıp değil mi?

Bütün gazeteler yazdı ama şike haberi dışında diğer tüm haberleri ilk veren Vatan'dı.

Sebebi röportajdır ya da değildir ama İbrahim Seten ile Aziz Yıldırım arasında bir husumet olduğu çoğunluk tarafından bilinen bir gerçektir.