10 Kasım 2009 Salı

Leo Franco


Ntv spor servisinin haberi, rekora koşuyormuş Leo. Rüştü ve Volkan'ın öne çıktığı son yılın en iyi 20 yerli kalecisi haberinin yanına iliştirilmiş. Hiç kariyerinde bu kadar çok gol yememişmiş Leo Franco. 3 aylık bir interval içinde ne rekoru ne ortalaması ölçülür ki? İyi kaleci mi kötü kaleci mi birşey diyebiliyor musun bu rakamlar yüzünden. Kadıköy'de ofsayttan yediğimiz birinci gol dışında hatası var mı? Kaç maçı kurtarabilirdi Leo acaba da kurtaramadı? Hani öyle denir ya, büyük kaleciyse maç kazandırsın hesabı. Zorlama yazılar bunlar, Galatasaray takım defansını, yavaş orta ikiliyi hiç konuşmadan maç başına şu kadar gol yedi diye bıdı bıdı. Hayal kırıklığıymış, böyle giderse kötü bir rekora imza atacakmış. Giren çıkan sana pis herif.

4 yorum:

Pamukk dedi ki...

şen şef coştu hoşceldu özlemiştik

leo franco için hala tam birşey söylemek zor bence. dediğin takım defansı sorunu varken

Arkhe dedi ki...

Bir de penaltı öncesi kaptırdığı top var. Ben Galatasaraylı olmadığım için başka hatırlamıyorum, aklımda sadece bu kalmış.

Şen Şef dedi ki...

Evet ben hatalı gol diye düşündüğümden aslında o hatayı es geçmişim. O maçta iki tane kötü pas attı hatta bir tanesini de Alex vurdu, kornere çeldi. Fakat bu iki hata kalecinin ayağıyla yaptığı vuruşlarla alakalı. Yani oyunu presle sıkıştıran rakip ve buna cevap veremeyen takım arkadaşlarıyla alakalı hatalar öncelikle. Top ona geldiğinde hala yardımcı olabilecekken olamayan yine takım arkadaşları.

Eren dedi ki...

Franco'nun üzerine gidilmesi komiğime gidiyor. TR'de Taffarel ve Cordoba ile beraber gördüğüm ayağına en hakim kaleci. Taffarel de golle sonuçlanan benzer hatayı Milan ya da Juventus maçında yapmıştı, kötü kaleci mi oldu sonuç olarak?

Maç içinde kaleciye 50 tane geri pas yapılsa ve etrafında pas almak için desteğe gelmeyen futbolcular olsa aynı hataları Zidane da yapardı.

Suçlayacak birilerini bulmayı çok seven milletiz.