4 Aralık 2008 Perşembe

Sinan Engin Giresunspor'da


Beşiktaş eski menajeri Sinan Engin, Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'da futbol şubesinden sorumlu asbaşkanlık görevine getirildi.

Giresunspor'da başkanlığa Olgun Aydın Peker başkanlığa seçilirken, eski Beşiktaş menajeri Sinan Engin'de Peker'in listesinden yönetime giren isim oldu.
.
*** Bir de sezon başını hatırlayalım;
.
Siyah-Beyazlıların renklerine bağladığı futbolcuların büyük çoğunluğunun Olgun Aydın Peker’e ait Reflex Sports Management aracılığı ile kadroya dahil edilmesi kafalarda soru işareti yarattı. İtalya’nın Udinesse takımından 10 milyon Avroluk bonservis ödenerek alınan Çek futbolcular Tomas Zapotocny ve Tomas Sivok’un da Türkiye’de bu menajerlik şirketi ile temasta olduğu öne sürüldü.
.
Bu duyum menajer Sinan Engin ve kulüp tarafından doğrulanmadı. Ancak Peker’in sahibi olduğu şirket Beşiktaş’a G.Antep’ten transfer edilen Ekrem Dağ’ın yanı sıra Hakan Arıkan, Erdem Köse, İbrahim Üzülmez, Ali Tandoğan, Rodrigo Tello ve Ali Küçik’in halen menajerliğini yapıyor.
.
Hatırlanacağı gibi Alaattin Çakıcı’ya İtalyan vizesini Beşiktaş Kulübü üzerinden aldırdığı iddiası ortaya atılmış ve konu 9. Ağır Ceza Mahkemesi’ne yansımıştı. Devam eden davada Engin’le beraber o dönemde BJK Travel’in Genel Müdürlüğünü yapan Kerem Eymür’ün de adı geçmişti. İşin ilginç yanı vize olayından sonra Beşiktaş’taki görevine son verilen Eymür, şu anda Reflex Sports Management’ta organizasyon yöneticisi olarak çalışıyor.

Hiç yorum yok: