13 Eylül 2008 Cumartesi

Hacettepe 2-1 Fenerbahçe


Fenerbahçe maça iyi başladı, çok güzel hücum organizasyonları gördük. Alex yine bambaşka oynuyordu, bu sezon da oyununa bir şeyler eklemiş gibi, çok da güzel bir gol attı ama devre sonunda fotoğraftaki Can her şeyi bozdu. Can çok iyi bir Fenerbahçe'li, seviyorum da onu ama kalması kendine de Fenerbahçe'ye de zarar, kariyerini bitirecek. Aslında fiziği de iyi, şansını başka bir yerde denese belki bir gün Fenerbahçe'ye geri bile dönebilir.

Hacettepenin de hakkını vermek lazım, öne geçtikten sonra harika oynadılar, Fenerbahçe'ye baskı kurma şansı vermediler. Aslında ilk devre Fenerbahçe daha fazla gol de bulabilirdi ama ikinci devre eksik ve yorgun kadronun maçı çevirecek gücü de yoktu.

Türk hakemlerini anlamıyorum, maçın önüne geçmek için özel çaba gösteriyor gibiler, Kamil Abitoğlu da uzatmalarda verdiği penaltı ile başına iş açtı. Penaltı kaçtıktan sonra Volkan'a kırmızı kart gösterecek cesareti bulan Abitoğlu maç bittikten sonra Roberto Carlos tarafından aşağılanırken elini kartına götüremedi, verdiği penaltı ve kırmızı kart ile vermediği Alex golünün altında ezildi çünkü kararlarına kendi de inanmıyordu.

Fenerbahçe'de neyin ne olduğunu Çarşamba göreceğiz, sezon asıl şimdi başlıyor..

Hiç yorum yok: